We zouden graag weten wat u van onze muziekopluistering vindt. Wilt U uw opmerkingen in dit openbare gastenboek publiceren en uw mening met andere bezoekers delen, klik dan hier en stuur ons een email. Graag uw naam onderaan het bericht vermelden.

Heidi & Koen
Gastenboek - Enkele recente reacties
 1. Muziekopluistering Heidi De Nef
  An Monsieur

  We hebben vele mooie commentaren mogen ontvangen over de uitvaart in het algemeen en over de opluistering door jullie in het bijzonder. Het is voor ons een troost dat we konden afscheid nemen met zo'n mooie muziek. Ik hoop dat jullie er ook iets aan gehad hebben om in de Basiliek van Halle te kunnen spelen en zingen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Ivan Truyts

   Via deze mail wil ik u bedanken voor de prachtige zang en muziek tijdens de begrafenis van mijn moeder.

 2. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Christina Huybrechts

  Bedankt voor jullie mooie muziek in de afscheidsviering van onze papa. Dit was mede ook een steun voor ons!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Tania Verschueren

   Bedankt voor jullie mooie muziek in de afscheidsviering van onze papa. Dit was mede ook een steun voor ons!

 3. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Inge Van der Spiegel

  Ik wou u nog even bedanken voor jullie prachtig werk zaterdag. Het was adembenemend mooi met de harp en van de Zang zoals Ave Maria was echt prachtig. Alvast bedankt om de viering van mijn bompa zo een zeer mooie herinnering te maken voor iedereen

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Danielle Van der Heyden

   We hebben onze papa gisteren een heel mooi afscheid gegeven, deels door de zeer mooie muziekuitvoering van jullie.Ik wil je, ook in naam van mijn moeder en 2 zussen, nog eens hartelijk bedanken.

 4. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Veerle Martens

  Langs deze weg wil jou en je muzikale partner van harte bedanken voor de unieke opluistering van de viering van papa vandaag. Ik heb het jammer genoeg niet persoonlijk kunnen doen. Op zo’n dag word je geleefd en moet je volgen.Jullie muziek heeft de viering nog mooier gemaakt. Het is zoals papa het graag zou gewild hebben.Ik bewaar jullie adres.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Yvette >Van Dievoet

   hierbij willen we je danken voor de prachtige muzikale omlijsting bij de uitvaart van mama.We kregen ook zeer positieve reacties van mensen die aanwezig waren in de kerk.

 5. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Kelly Kempenaers

  Bedankt voor de mooie muzikale opluistering tijdens de afscheidsviering van mijn papa. ❤️Kelly Kempenaers

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Patricia Van de Peer

   Graag willen wij u bedanken voor de opluistering van de afscheidsviering voor mijn vader. Wij hebben lovende commentaren ontvangen over uw werk - commentaren die we volmondig delen.

 6. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Gudrun Weemaes

  Bedankt voor de prachtige opluistering van de uitvaartplechtigheid van ons vader.Helaas hebben wij jullie niet persoonlijk kunnen bedanken na de mis, alles ging een beetje te snel. De muziek was aangrijpend vooral het Ave Maria van Caccini vonden wij prachtig.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Wesley Neuts

   bedankt voor de mooie muzikale omlijsting !

 7. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Michel Deckers

  Namens de hele familie wens ik u te bedanken voor de prachtige prestatie. U en uw echtgenoot hebben dit prachtig gedaan en we hebben de indruk dat wij dankzij u onze maman de afscheid konden geven dat ze verdiende. Uw hebt Mozart, Duteil, Gounod ... prachtig gebracht. Ik vond het niet droevig maar gewoon mooi en groots.Nogmaals dank!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Johan Van Hulle

   Wij willen jullie bedanken voor de samenwerking (o.a. met pastoor Theo) en de (kwalitatieve) muzikale begeleiding tijdens de afscheidsviering van onze vader Gentiel op donderdag 11 juli ll. in de kerk van Tildonk.Wij hebben zeer positieve reacties ontvangen (… een afscheid in stijl … een mooi afscheid … mooie muziek bij het binnenkomen … prachtige zang …. ontroerende trompet …) en dat wilden we ook met jullie delen.

 8. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Walter Stoffels

  Bedankt voor de prachtige muziekopluistering. Heel veel positieve reacties gekregen. Het was een mooi afscheid voor ons moeder. Bedankt daarvoor.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Marc Swinnen

   Nogmaals dank voor de muzikale ondersteuning tijdens de uitvaart van mevr. Joanna Swinnen

 9. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Jan Lasters

  Nogmaals mijn welgemeende dank voor de fantastische opluistering van de uitvaart van mijn mama.Hartelijk dank

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Linda Peeters

   In naam van gans de familie willen wij u en uw pianist van harte bedanken voor de prachtige muzikale omlijsting op de uitvaart van onze moeder.Wij hebben veel complimenten gekregen over de prachtige viering. Ons moeder zou het ook zo gewild hebben. Wij hebben haar een mooi en warm afscheid kunnen geven, mede dankzij jullie.

 10. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ben en Ria

  We hebben na de viering geen contact meer kunnen hebben doch we willen jullie toch heel erg te bedanken voor jullie inzet om de uitvaart van onze (schoon)vader muzikaal op te luisteren. We hebben hierover veel positieve reacties ontvangen en, uiteraard, vonden wij het ook fantastisch.Nogmaals bedankt!!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Werner en Veerle

   Wij wensen jou langs deze weg nog te bedanken voor de geslaagde muziekopluistering tijdens de uitvaartdienst van onze mama.In alle emoties vergaten wij u te begroeten. Gelieve ons dit niet kwalijk te willen nemen.De muziek en zang was mooi en ontroerend ...

 11. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Familie Van Beirendonck

  Langs deze weg willen we U nogmaals hartelijk danken voor de prachtige muziek die U speelde en zong tijdens de uitvaart van papa ... Het was zo mooi ...We hebben hiervoor vele complimenten gekregen die eigelijk voor U bedoeld zijn !!Nogmaals dank !

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Annita Van der Auwera

   Ik wil je namens gans de familie van Bertha Hellemans bedanken voor de zeer mooie muziek en zang die je bracht tijdens de uitvaart. Voor ons was dit een extra steun, in deze moeilijke periode. Met vriendelijke groeten,

 12. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Emilienne Heylen

  Vanwege mijn tantes Miet en Jeanne moest ik jou nog eens uitdrukkelijk bedanken voor jouw mooie optreden tijdens de dienst voor hun zus Ghilaine.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Godelieve Ceulemans

   De muziek en zang waren gewoon prachtig, het gaf mij en vele mensen een troost.

 13. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Marc Keuleneer

  Nogmaals dank voor de goede dienstverlening en opvolging. Het verliep allemaal zoals gepland. Dank om de wijzigingen –o.w.v. onze Zuster met karakter- steeds te hebben willen opvolgen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Marleen Van Roey

   Namens heel onze familie wil ik u bedanken voor de mooie zang. het heeft veel mooier gemaakt. de viering

 14. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Herwig Cathoor

  wij en gans onze familie danken jullie voor de prachtige opluistering in de Hanswijkbasiliek bij de begrafenis van mijn moeder Van Dromme Simonne

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Solange Van Asch

   Bedankt voor de mooie muziekopluistering tijdens de begrafenis van mijn moeder

 15. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Greet en Marnix Thoré-Geenen

  Dank voor de muzikale omlijsting gisteren in de uitvaart van mijn vader. Het werd gisteren een mooi afscheid. De prachtige in combinatie met het orgelspel. Mijn vader zou genoten hebben. En wij deden dat ook, net als de aanwezigen. Verschillende mensen zijn na de dienst naar ons toegekomen om te zeggen hoe ze geraakt werden door de muziek. Zowel mensen die veel van muziek kennen, als mensen die er minder mee vertrouwd zijn, als mensen van wie ik weer dat ze religieuze muziek niet appreciëren. Dus hartelijk dank. Muziek als balsem voor de ziel, zeker als die zo prachtig uitgevoerd wordt.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Sarah Goovaerts

   Bedankt voor de mooie muziekopluistering van de begrafenis ''Gommaar Schoenmakers''Wij hebben er veel complimenten over gekregen

 16. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Johan Vanbrabant

  Zaterdag, na de uitvaartviering hebben we de pianist, jouw man, bedankt maar was de fantastische zangeres Annelies niet meer te bespeuren. We willen haar wel echt laten weten dat we haar loepzuivere en mooie stem met ingeleefde zang echt hebben gewaardeerd. We hebben ons zeer onterecht ongerust gemaakt! Pluim voor de pianist die ook buiten de zangstukken puik de viering heeft opgesmukt met toprepertoire en altijd het overzicht bewaarde. Jullie opluistering was een onmisbare schakel in een prachtige viering die eensluidend van hoog niveau werd bestempeld.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Sarah Goovaerts

   We hebben zaterdag veel complimentjes mogen ontvangen ivm de viering.Bij deze bedank ik jou hier graag voor. Jij hebt deze dag voor ons heel mooi gemaakt!

 17. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Daniel Beauvois

  Dank u voor de prachtige opluistering. Zoals altijd heel mooi. Wij hebben veel positieve reacties gekregen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Herwig Mortelmans

   De verzorging van moeders uitvaart vorige vrijdag was voor ons perfect.Op de koffietafel zijn er veel positieve opmerkingen gemaakt.

 18. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Kris Vansteenkiste

  In naam van mijn mama, broers, zus wil ik jullie van harte bedanken voor het opluisteren van de uitvaart van onze papa. Mede dankzij jullie inbreng heeft onze papa een prachtig vaarwel gekregen!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Magda Van den Eynde

   Namens onze ganse familie willen we onze welgemeende dank uitdrukken om onze uitvaart voor ons moeke zo mooi vorm te geven. Het was voor ons onvergetelijk.Vele positieve reacties van mensen gekregen en veel mensen die gevraagd hebben naar uw telefoonnummer.

 19. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Chris Verhaegen

  Hartelijk dank voor de warme en mooie opluistering van de uitvaart van onze mama vandaag in de kerk van Jezus-Eik. Iedereen is zeer lovend

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Piter Terpstra

   Ik wil u bedanken voor de opluistering van de uitvaartdienst van mijn vader. U hebt dat bijzonder goed gedaan, mijn complimenten en dank. Allen die ik gesproken heb hebben het zeer gewaardeerd

 20. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Renilde De Swert en Helga Schallenbergh

  Dank voor de mooie uitvaartmuziek en zang! We hebben hierover veel positieve reacties gekregen. mvg, Renilde De Swert en Helga Schallenbergh

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Guy Fransen

   In naam van mezelf en de ganse familie wil ik jullie feliciteren voor de serene en mooie viering tijdens de uitvaart van Mimi. Zij zou het zeker zo gewild hebben.Onze dank

 21. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Jolien Hens

  Bij deze wil ik jou en je collega ontzettend bedanken voor de mooie muziek tijdens de dienst. Voke zou tevreden geweest zijn.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Fam. Gyesbreghs-Claes

   Bedankt voor de perfecte muzikale opluistering Heidi, iedereen op de koffietafel kon er niet over zwijgen, een aantal familieleden vroegen de playlist, helemaal in het begin, voor Rob de Nijs zei men dat er nog een liedje was? Sommigen wilden U komen bedanken maar moesten tijdig de lijkwagen volgen…

 22. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Marleen Van der Veken

  Heel harteijk dank voor de mooie zang en muziek tijdens de uitvaart van mijn mama. We kregen vele positieve reacties.Lieve groetjes, Marleen

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Els Van Langenhoven

   Van harte dank aan Danny, Joyce en Werner voor de mooie serene muzikale omlijsting tijdens de afscheidsviering van ons vader. Wij kregen achteraf heel wat mooie reacties. Hartelijke groet Els & Filip

 23. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Familie Bas

  We willen jullie van harte bedanken voor jullie inbreng tijdens de uitvaart van onze moeder Lydie Verhoeven op 10 november in Diest. De prachtige zang en muziek zorgden mee voor een echt persoonlijk, warm en troostvol afscheid. Familie Bas-Verhoeven

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Marjo Vanderbiesen

   Onze familie houdt eraan U hartelijk te bedanken voor de mooie uitvoeringen tijdens de uitvaart van onze moeder. Het heeft ons erg veel deugd gedaan daar samen haar lievelingsmuziek te beluisteren. Ook de talrijke aanwezigen hebben de mooie muziek erg gewaardeerd.

 24. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Phillipe Bodez

  IWat een mooie stem en muziek! Van harte bedankt vanwege de hele familie.Mijn vader zou er ook zo graag naar geluisterd hebben. Misschien was het ook zo….

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Erik Laenen

   Hartelijk dank namens mijn moeder, mijn twee broers en mezelf voor de muzikale opluistering van de begrafenis van mijn vader.De aanwezigen waren vol lof over de zang en de muziek.

 25. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Bart Maerevoet

  Ik wil u bij deze, namens mijzelf en de familie, hartelijk danken voor de mooie viering.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Annelies Vanwezemael

   Bedankt voor de mooie omkadering tijdens de begrafenis van onze geliefde moeder. Het was fijn dat we een eigen inbreng konden doen en dan mochten horen dat die perfect werd uitgevoerd. Mede dankzij jullie is het een mooie afscheidsviering geworden. Hartelijk bedankt hiervoor! Familie van mevrouw Bensch

 26. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Lieve Van Bierendonck

  Hierbij nogmaals onze oprechte dank voor het opluisteren van de uitvaart van ons mama cecilia Hautekiet ...Het was zo mooi! Prachtige muziek en zang waar iedereen maar vooral wijzelf zo van genoten hebben . We hebben zoveel mooie reacties gehad op de viering en daarbij speciaal de muzikale uitvoering door jullie .Hartelijk dank hiervoor !

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   An INgelaeere

   Namens mijn mama, mijn broer en mezelf willen we jou en je dochter heel graag bedanken voor de prachtige muziekopluistering vorige week dinsdag bij de uitvaartdienst van onze papa. We hebben heel veel complimenten gekregen van de mensen die aanwezig waren, en iedereen was geraakt en geëmotioneerd door hoe jullie de gekozen muziekstukken brachten. Jullie hebben dit prachtig en sereen gebracht en hiervoor zijn we jullie oneindig dankbaar, want het is helemaal hoe wij het in gedachten hadden.We zullen nog vaak aan de uitvaart terugdenken, met heel warme gedachten aan een prachtig afscheid van een fantastische man. Bedankt hiervoor !

 27. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Karl Van Overloop

  Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de prachtige muziek. Ik heb van heel wat mensen complimenten mogen ontvangen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Louis De Troij

   Ik wil u bij deze speciaal danken voor de aangename en vlotte samenwerking en vooral voor de prachtige uitvoering in de kerk. Wij worden met lofbetuigingen overstelpt. Het was af.

 28. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Hilde Vossen

  Hierbij willen we jullie beiden dus graag bedanken voor de mooie begeleiding van de dienst.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Inge Rycken

   Mag ik namens mijn mama en familie jullie danken en complimenteren met de mooie opluistering van de dienst ter ere van onze papa, Jacques Rijcken.Na de dienst hebben we 101 complimenten en felicitaties gekregen voor de muzikale bijdrage van jullie. Elk muziekstuk werd zo mooi en ontroerend uitgevoerd, dat zal in onze herinnering aan het afscheid van onze vader steeds bijblijven. Oprechte dank en felicitaties.Doe zo voort, want jullie maken het verschil!

 29. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Dr. G. Robben

  Bedankt voor de mooie opluistering van de begrafenis van mijn moeder. Het heeft me persoonlijk de nodige rust gegeven. De mensen vonden het een mooi en waardig afscheid van mijn moeder. Ze zou fier geweest zijn.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Marc Geniar en Kathleen Catry

   Ik wil u in persoonlijke naam van harte bedanken voor de mooie en serene performance van u gisteren bij de uitvaart van mijn schoonmoeder Solange Deprez in Zwijndrecht.U hebt van deze dienst iets heel unieks gemaakt en ervoor gezorgd dat Solange Deprez in de beste omstandigheden haar laatste momenten met haar familie heeft mogen doorbrengen. Van heel veel mensen heb ik lofbetuigingen over u mogen ontvangen en ik wil met deze graag deze felicitaties aan u doorgeven.Nogmaals van harte bedankt en proficiat met uw zangtalent want voor mij, en waarschijnlijk voor velen in de kerk, was jullie inzet ware kunst.

 30. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Hilde Van Wesemael

  Het was mooi, zeer mooi...hebben ook heel veel positieve reacties gekregen. Heel erg dankjewel voor uw organisatie!1000x dank, Hilde

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Linda Geerts

   Wij willen jullie bedanken voor jullie prachtige muzikale bijdrage tijdens de dienst .Groetjes,Linda Geerts

 31. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Greet Beets

  Ik wil je nog eens extra bedanken voor de mooie muziek en zang vorige vrijdag in Olmen.Ook mijn broer en zussen, samen met de rest van de familie en vrienden waren vol lof. De piano, cello en zang klonken prachtig in de kerk en zorgden voor “zalving van de ziel” en een warme herinnering.Ook dank voor de professionele en warme aanpak van de voorbereiding.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Nadine De Hert

   Langs deze weg wil ik je bedanken voor het mooie muzikale gebeuren bij de viering van mijn vader.Het was heel sereen en in de stijl waarvan mijn vader hield gebracht. Later werd ik vooral door zijn leeftijdsgenoten hierover aangesproken, dat het heel mooi was.

 32. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Guido en Kristin Verbist

  We waren enorm onder de indruk van jullie professionaliteit en erg ontroerd door de prachtige uitvoering van de zang en muziek op de begrafenis van ons Mama.Het heeft ons diep geroerd en zal nog lang blijven nazinderen. Jullie waren een grote meerwaarde voor deze plechtigheid. Met heel veel dank, Guido en Kristin en de hele familie.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Annemie De Bakker

   Ik wil de violiste en pianist bedanken voor de zeer mooie muziek. En ja het met me veel voldoening gegeven dat ik moeke een mooie uitvaart heb kunnen geven.Alles verliep perfect, zowel in de kerk als op het kerkhof.Nog ne speciale dank aan de violiste ze bracht hemelse muziek .DANK, DANK. Annemie De Bakker

 33. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Guido Hemeleers

  Ondertussen is de viering voor onze mama een dag achter de rug, en de prachtige muziek klinkt nog steeds na. Ik ben supercontent zowel over het de muziekkeuze als over de uitvoering. Mijn felicitaties !!! Vriendelijke groeten, Guido Hemeleers

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Maire-Claire en Yvo Dries

   Dank je wel voor de voortreffelijke zang van zaterdag.Iedereen tevreden, veel complimenten voor de zangeres. een uitermate beklijvende interpretatie van Will Tura's "Alleen gaan". Excellent, prima, top, in voor ons moeilijke uren. De muzikanten maakten er mee een mooie viering van. Dank ook voor het vlotte verloop die dag van jullie optreden.

 34. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Herman Moens

  Namens onze familie mag ik jullie heel erg bedanken voor de gevoelige muzikale opluistering. Mijn vader heeft het veel steun gegeven. Vele lovende reacties van de aanwezigen. Proficiat en bedankt .

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Chirstine Van Dessel

   We willen nog even laten weten dat we jullie muziekopluistering op de rouwplechtigheid van ons vader: "Louis Van Dessel" , heel mooi vonden!Veel familieleden/ vrienden...waren vol lof over jullie (en de mooie viering). Sommige vroegen inlichtingen vanwaar jullie waren.... nog véél succes in de toekomst met jullie mooie muziekbegeleiding en alvast bedankt!!familie Van Dessel, Berlaar.

 35. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Wim Proost

  Ik heb jullie deze morgen niet meer gesproken, maar ik wou jullie toch heel graag bedanken voor de prachtige zang en muziek tijdens de uitvaart van Mariette De Bruyn.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Nadine Van De Walle

   Ik wou je nog bedanken voor de mooie muziekopluistering afgelopen woensdag bij de uitvaart van mijn vader. Heb in de wandelgangen ook veel positieve berichten gehoord.

 36. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Vera Van Deun

  Ik wil je toch nogmaals extra BEDANKEN voor de mooie viering en de prachtige muziek , het was zo’n , intense , gemoedelijke zinvolle viering … Jullie hebben dat zeer mooi gedaan , IN EEN WOORD PRACHTIG .Ik echt genoten van de mooie muziek en je prachtige stem.Iemand schreef me en daar heb jij zeker een groot aandeel in “Ik overdrijf niet als ik zeg dat de uitvaart van Jos voor mij de meest verzorgde,de meest originele, de meest hartelijke en familiale was die ik ooit bijwoonde” Bedankt Heidi en Koen….

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Chris Sellicaerts

   De uitvaartdienst van ons mama in de St. Bavokerk te Wilrijk was voor ons een mooi stukje troost. Bij deze een welgemeende dankuwel voor de mooie muzikale omlijsting. Het was klasse. We hebben vele zeer lovende reacties gehad, hebben jullie naam al aan geïnteresseerden doorgegeven, en zullen jullie blijven aanbevelen.

 37. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Kristin Vansantfoort

  Heel hartelijk dank voor de prachtige muzikale begeleiding tijdens de uitvaart van mijn moeder deze morgen!Het was echt genieten tijdens een toch wel zwaar emotioneel uur!Na de dienst zijn er veel mensen geweest die ons feliciteerden met onze keuze van muzikale begeleiding. Meerdere mensen vroegen je referenties. Je hielp om van deze dag een mooie herinnering te maken!Met veel bewondering,

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Paul Meynendonck

   Ik wil U bedanken voor de prachtige misviering. Een van de aanwezigen heeft mij gezegd: "Ik dacht dat ik een engel hoorde zingen". Dat zegt alles.

 38. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Paul Janssens
  , Lint, 6 januari 2018

  Bedankt voor de muziek die u bracht tijdens de begrafenisplechtigheid van mijn ehtgenote. Uw uitvoering van 'Adelaïde' van Beethoven heeft mij diep ontroerd en ik kan meedelen dat velen er ook zo over dachten. Uw bijdrage werd erg gewaardeerd en gaf een meerwaarde aan de plechtigheid.Met vriendelijke groeten, Paul

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   An Van kerkhoven

   Proficiat. Jullie hebben dat zoooo schoon gedaan. Vader zou enorm blij geweest zijn. Complementen van iedereen die er was.

 39. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ivo Vermeiren

  We hebben vandaag geen afscheid kunnen nemen. Jullie begeleiding van de afscheidsviering van mijn moeder (Rosa Van de Broeck) vandaag in Kapelle-op-den-Bos was mooi en ingetogen. Het gaf ontroering en steun tegelijkertijd en maakte van dit moeilijk moment een zacht en liefdevol moment. De begeleiding met zang en piano werd ook door de aanwezigen als zeer mooi en gepast ervaren. Beste Heidi, eveneens bedankt om dit mogelijk te maken.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Lydia De Bock

   Dank voor de prachtige muziekuitvoering tijdens de begrafenis van mijn echtgenoot, de complimenten werden gul uitgestrooid.

 40. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Maarten Seghers

  Hartelijk dank voor de prachtige muziek tijdens de viering van mama ( Hansje-Els Lüder). Iedereen vond het schitterend. Ik vond het knap dat je bij het buitengaan toch nog Margrietjes hebt gespeeld. Het kwam daar nog beter tot zijn recht dan waar het normaal ging komen. Zo was het AF ! Hartelijk dank ! Groetjes, Maarten en gans de familie

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Etienne Jansegers

   Vanwege gans onze familie en mezelf in het bijzonder nog speciaal een dankwoord voor de mooie opluistering van de begrafenismis van mijn moeder Anna Smet.

 41. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Marleen Mertens

  Omdat ik u gisteren niet persoonlijk heb kunnen bedanken omdat er geen gelegenheid was, zou ik dit toch via deze weg willen doen.Bedankt voor de mooie muziekopluistering gisteren tijdens de afscheidsviering van tante Angèle. Iedereen vond het prachtig.Met vriendelijke groeten,Marleen Mertens

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Rudi Verheyden

   Hierbij willen wij jullie bedanken voor de zeer professionele begeleiding en muzikale opluistering tijdens de uitvaart van pa,opa.We hebben niets anders dan lof mogen ontvangen die jullie toekomt.Vriendelijke groeten,Dominique & Rudi

 42. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Jan Op de Beeck

  Deze voormiddag was er niet veel tijd om jullie te bedanken voor de 'muzikale omlijsting'. Dikke merci voor de mooie uitvoering en de begeleiding van Jef (sax).Met vriendelijke groeten, Jan Op de Beeck.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Roos Umans

   Ik wou je bedanken voor de mooie dienst! Iedereen was enthousiast. Het was sereen en professioneel!

 43. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Mark Van Steenkiste

  Dag Heidi,ook in naam van mijn broer en zus wil ik je nog even bedanken voor je muzikale inbreng tijdens de uitvaart van onze moeder, vorige dinsdag. We vonden het een heel mooie uitvaart, en dat was in belangrijke mate te danken aan de muziek die door jou en je dochter uitgevoerd werd. De combinatie van piano, cello en zang was zeer geslaagd. Ook bij andere aanwezigen hoorden we na afloop alleen maar woorden van lof en bewondering ...Vriendelijke groet,Mark

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Jacques Gaillez

   Proficiat en dank u voor de hele mooie muzikale sfeer dat jullie gebracht hebben.Ons moeder zou het zeker hebben gewaardeerd. Verontschuldig mij dat ik jullie niet persoonlijk hebben kunnen komen bedanken.Met vriendelije groeten, Jacques Gaillez

 44. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Francis Mariën

  Hartelijk dank voor de mooie en sfeervolle muzikale opluistering van de afscheidsviering van mijn echtgenote, ons moeke, onze oma. Familie Mariën-Bellemans

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Linda Van Bogaert

   Bij deze wil ik u bedanken voor de mooie muziekopluistering tijdens de uitvaart dienst van mijn moeder. Dankzij uw muzikale ondersteuning hebben we het afscheid op een serene manier kunnen beleven. Vele aanwezigen zijn mij achteraf komen zeggen dat ze het erg mooi vonden. Hartelijk dank hiervoor.

 45. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Carla Boot

  Het is er vanmorgen niet meer van gekomen om jullie te bedanken voor de mooie muziekopluistering, daarom toch even een bedankje via mail. We hebben veel complimenten gehad over de muziek.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Ivan, Hannes en Matthias Boeckstijns

   In naam van heel de familie wensen wij jullie te bedanken voor de wondermooie muziekbegeleiding tijdens het afscheid van mijn echtgenote Martine Hillaert in het crematorium te Wilrijk op 8 juli. Je mooie stem bekoorde alle aanwezigen en het hemelse afscheid is geweest zoals mijn echtgenote het gewenst had.

 46. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Familie Strybos

  Dank je wel voor je prachtige stem en je hemelse muziek! T was fijn om met jou de viering van mama te kunnen brengen. Heel wat mensen genoten van je muziek. Mama zou blij geweest zijn. Geeft aan ons een goed gevoel om op die manier afscheid te hebben genomen van haar.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Josine Van Dyck

   Ik wil jullie heel hard bedanken voor de mooie muziek,bij de uitvaart van mijn lieve Phil(Bosmans).Phil zou er heel blij mee geweest zijn.Het bracht zo een innige sfeer in de kerk.Dank zij jullie en pastoor Jan,werd het een troostrijk gebeuren.Heel veel dank daarvoor.

 47. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Christiane & Ria Van Lany en familie

  Wij willen u langs deze weg hartelijk danken voor de stijlvolle omkadering van de uitvaartviering van onze papa Frans Van Lany op zaterdag 24 juni in Bonheiden.Wij hebben veel positieve reacties gekregen op de prachtige muzikale uitvoering.Wil u de uitvoerders dan ook in onze naam feliciteren en hartelijk danken.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Caroline Verschueren

   Bedankt voor de mooie muziek. Iedereen vond het prachtig

 48. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Patrick Beauvois

  Beste Heidi,Ik had nog niet de tijd genomen om jouen Olivier te bedanken voor uw prachtige prestatie op vorige vrijdag in Gesves.Iedereen vond het zo coherent en fijn “ gespeeld” .Dankzij je muzikaal begeleiding hebben we het geheel op een zachtere manier kunnen beleven.Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groeten.Patrick en familie

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Veerle

   graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige opluistering tijdens de dienst voor onze papa. Het was prachtig!!vriendellijk groeten,Heidi, Goedele en Veerle

 49. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Anjes Pauwels

  Uit naam van de ganse familie wil ik jullie bedanken voor de mooie muziekopluistering tijdens de uitvaartdienst van ons moeder. We hebben veel lof gekregen. Nogmaals hartelijk dank.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Paul Borghgraef

   Dankjewel voor de mooie muziek tijdens de begrafenis van mama (Bea Borghgraef-Vanderschueren). Ondanks het afscheid, konden we toch genieten van de prachtige muziek. Dankjewel Wannes dat je Heidi’s referentie hebt doorgegeven en dat je zelf ook kon spelen. Ik waardeer het enorm dat jullie tijd konden vrijmaken. De ganse familie heeft jullie muziek geapprecieerd en ook vele aanwezigen hebben achteraf de mooie muziek vermeld. DANKJEWEL !!

 50. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ivo Van Hoovels

  Bedankt voor het opluisteren van de gebedsdienst bij het overlijden van mijn vader. Ik het zeer goed vond op gebied van muzikaliteit, keuze van de nummers, samenwerking met de voorgangster, enz. Achteraf heb ik ook meerdere (en enkel) positieve reacties gehad over de afscheidsviering en het gedeelte muziek maakte daar wezenlijk deel van uit.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Liliane De Bodt

   Wij vonden de muziek heel mooi en sereen. Wil je de muzikanten namens ons bedanken? Wij hebben na de begrafenis niet meer de kans gehad dit persoonlijk te doen. Vriendelijke groeten,Liliane De Bodt en familie

 51. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Greet Maenhout

  Hierbij willen we u en uiteraard de muzikanten danken voor de schitterende muziekopluistering. We hebben enorm veel lovende reacties ontvangen. Met vriendelijke groet, Greet Maenhout

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Paul Reyniers

   Wij kregen vanmorgen heel veel positieve reacties na de uitvaart van mamie van mensen die het mochten meemaken. Wij zullen dit sfeervolle afscheid van iemand die ons zeer dierbaar was nooit vergeten. Bij alle pijn die men bij zulk verlies voelt doet dat deugd. Jullie hadden daar met de prachtig uitgevoerde muziek een groot aandeel in. Daarom: heel veel oprechte dank van ons allen!Vriendelijke groeten, ook namens mijn broer Carl en de hele familie.

 52. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Inge Stuer

  Bedankt voor de heel mooie en ook persoonlijke opluistering van de rouwdienst door jou en je collega's. Het helpt me om het verdriet te dragen. Bedankt ook names de hele familie. Groeten Inge

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Anne De Smedt

   Dank je wel voor het opluisteren van de uitvaart van mijn moeder.Iedereen was vol lof over de muziek en zang. Mijn moeder zou er ook van genoten hebben.Ik zal je warm aanbevelen.

 53. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ann Fleerackers

  We hielden eraan u nog eens persoonlijk te bedanken voor de zeer professionele ondersteuning gisteren. De vervangster heeft het fantastisch gedaan. Ik heb persoonlijk enkel lof gekregen. Het was zo integer en zuiver en ook de timing zat iedere keer perfect. Dit is precies de uitvaart zoals onze papa het zelf gewild zou hebben

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Kristin Boogaerts

   Hierbij wil ik u en uw mede muzikant hartelijk danken voor de prachtige zang en muziek tijdens de uitvaart van mijn vader. Het was heel mooi en het heeft ons veel troost gebracht.Met dank, Kristin.

 54. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ann Fleerackers

  We zouden je nog graag willen danken voor de mooie zang tijdens de afscheidsviering van ons papa.De reacties waren heel hartverwarmend.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Laurent Geys

   We kunnen niet nalaten om jullie van harte te bedanken om de geweldig mooie muziek die we mochten beluisteren tijdens de uitvaart van onze tante.Iedereen was onder de indruk van de prachtige stem v.d.zangeres en de mooie muzikale omlijsting.Er werd enkel over gesproken in superlatieven.We houden jullie in ons hoofd voor eventueel een volgende keer maar dan onder leukere omstandigheden. Bedankt, Laurent

 55. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Maria Weymans

  Bij dezen wil ik jullie hartelijk danken voor de professionele en fijne samenwerking in het kader van de dankviering van ons moeder Scheltens Leonie.Het resultaat was super.Ik heb alleen maar heel positieve reacties ontvangen van alle aanwezigen: “Zeer goede teksten, zeer goede zang en muziek, zeer mooie homelie, zeer mooi en professioneel gebracht door de voorganger, lector en muzikanten, uitzonderlijk mooi, de mooiste begrafenis waar we ooit naar toe zijn geweest.”. Zelf kan ik dit alleen maar beamen. Er zijn in het leven niet zo heel veel momenten waarbij je voelt dat je de perfectie zeer sterk benaderd. En dit was er zeker één van. Het voelde aan als magisch, met als topper de vertolking van “witte rozen “. Alle aanwezigen waren hierdoor zeer geraakt en betrokken bij de wijze waarop we afscheid hebben kunnen nemen van ons moeder. Ik vond het een eer om met jullie te kunnen samenwerken en dit resultaat te kunnen neerzetten. Dit was een dag die ons altijd zal bij blijven.Hartelijk dank hiervoor.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Hubert Feremans

   Ik wil, U uit naam van gans de familie nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie uitvaartviering van ons moeder. Met vriendelijke groeten, Feremans Hubert

 56. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Denise Scheirs

  Hartelijk dank voor weer de mooie muziekopluistering van vorige week.Muziek brengt zoveel in moeilijke momenten.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Rita Jansen

   Heel erg bedankt voor de hele mooie muzikale verzorging van de afscheidsdienst van mama door jou en Koen. Wat zou zij trots geweest zijn op zo'n mooie warme dienst. Zoveel positieve reacties, zo fijn te horen. Het is nu een periode van een lach en een traan, maar zij heeft ons gelukkig heel veel mooie herinneringen meegegeven. In de maand mei komen we weer graag naar Kontich, waar we hopen jouw te zien.

 57. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Anja Verdonck

  Ik wou jullie beiden nog heel hartelijk bedanken voor de mooie muziek vandaag op de begrafenis van mijn vader. We hebben veel complimenten gehoord vandaag over de muziek, die ik hierbij graag overmaak aan jullie.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Guy Tegenbos

   Namens de hele familie en alle aanwezigen wil ik nog eens danken voor de fantastische en stijlvolle wijze waarop jij en je collega de uitvaartdienst van Lucienne Machielsen hebt opgeluisterd.Klasse!Dank.Guy Tegenbos

 58. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Guy Ceuppens

  Wij hebben allen dit optreden van juliie zéér gewardeerd. Het was gewoonweg prachtig en zeer profesioneel. Nogmaals dank.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Greta Geudens

   Wij hebben niet de gelegenheid gehad om uw man, de violiste en de zangeres te bedanken voor de muziekopluistering tijdens de uitvaartdienst van ons mama Leonie De Becker, op zaterdag 10 december jl.De muziek was heel mooi, zo sfeervol, zowel het instrumentale als de zang. Door de muziek werd de eucharistie - ondanks het afscheid - ook zo wam, sereen en intiem. Vooral in het kader van het kerkje van Humelghem kwam het optreden echt tot zijn recht. Gewoonweg prachtig! Ons mama had uw kaartje jarenlang bijgehouden : " om te spelen op mijn begrafenis" heeft zij gezegd. Wij zijn heel blij dat wij haar wens hebben opgevolgd. Zij ook zou het goed gevonden hebben.Dus onze oprechte dank aan uw man, de violiste en de zangeres.Met vriendelijke groeten,Greta Geudens

 59. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Hugo De Bodt en Nancy Van Overmeiren

  Mijn echtgenoot en ik willen jullie danken voor de mooie muzikale begeleiding die wij vandaag bij de uitvaart van onze moeder en grootmoeder hebben mogen beleven. Het maakte het geheel zeer mooie en warm. Ook de naaste familie was zeer geroerd door de mooie en warme muziek.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Mevr. Susie Vercammen

   Bedankt voor de fantastische animatie tijdens ons kerstfeest van Femma Overmere. Jullie aangename muziek en zang zorgde voor heel wat ambiance maar ook voor ontroerende kippevelmomenten. Ik heb ervan genoten.

 60. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ann Heirstrate

  Heel erg bedankt voor de mooie muziek tijdens de uitvaartplechtigheid van ons papa Wim Heirstrate gisteren te Edegem. Jullie hebben er , samen met ons, een mooie dienst van gemaakt, die papa enorm zou geapprecieerd hebben.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Mevr. Odette Dekeyser

   Oprechte dank voor de mooie muziekopluistering tijdens het afscheid van mijn man. Het was echt zeer pakkend en heel erg gesmaakt bij de aanwezigen. Uw inbreng (en ook die van uw man natuurlijk) heeft een heel warm gevoel gegeven aan het ganse afscheid. Ik heb misschien niet genoeg tijd gehad om dank te zeggen na de viering, het was ook nogal druk, maar het komt uit mijn hart: Dank en proficiat.

 61. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Marleen Van Ermengem

  Je hebt bijzonder mooi en teder gezongen tijdens de afscheidsdienst van onze lieve moeder,waarvoor mijn dank!En ook het instrumentale deel was prachtig.Ik heb je niet persoonlijk kunnen begroeten,want we moesten mee met de pastoor. Vriendelijke groeten en misschien tot in andere omstandigheden...

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Ann Diels

   De sopraan die zaterdag gezongen heeft op de dienst van mijn papa, deed dat heel mooi en zuiver. Wij zijn erg blij met haar bijdrage en kregen veel complimenten van familie en vrienden. Zij heeft het moment naar een hoger plan getild.

 62. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Kristel Van Winkel

  Wil je Annick, Hans en Jens heel hartelijk danken want dit konden wij na de viering jammer genoeg niet meer doen. De muzikale opluistering was práchtig en dat vonden wij zeker niet alleen. Zóveel positieve, ontroerde reacties!Zó mooi gespeeld en heel betekenisvol omdat onze moeder ook muzikaal talent had, vroeger zelf viool speelde en heel juist kon zingen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Agnes Timmermans

   Beste Heidi en collega's, Wij wensen jullie oprecht te bedanken voor de mooie zang en muziek tijdens de uitvaartplechtigheid van onze lieve moeder Maria De Blay. Ondanks ons verdriet deed het deugd jullie sereen optreden te mogen beluisteren. Wij hebben ook veel lof achteraf gekregen. Doe zo voort! Namens de ganse familie.

 63. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Lut Thys

  ik wou je nog even laten weten dat de muziek en de zang zeer mooi waren. We hebben heel veel positieve reacties gekregen.Dankjewel, Lut

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Vogels-Robbroeckx Paul en Monique

   Mevrouw, We willen u zeer hartelijk danken voor de mooie muziek die Koen en de violist brachten op de uitvaart van onze tante in de basiliek van Edegem vorige vrijdag. Het heeft ons echt een steun gegeven,en zo hebben we haar een intiem afscheid kunnen geven. Dank u wel. Familie Vogels en Duwaerts

 64. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Sophie Stijns (Prof. dr. Sophie Stijns Gewoon hoogleraar K.U.Leuven Directeur Instituut voor Verbintenissenrecht)

  Ik houd eraan u zeer oprecht te feliciteren met en te bedanken voor de prachtige muziek tijdens de Viering voor mama, gisteren in de kerk van de Abdij van Park.Het was een serene, complete en ingetogen viering waarin alle aspecten van mijn moeder en onze thans uitgedunde familie tot hun recht zijn gekomen, waar de dierbaren het woord mochten nemen en diepzinnige getuigenissen brachten. De tweetaligheid heeft iedereen toegelaten mee in communie te komen. Ik vond de sfeer uniek en zalvend. Maar boven al, was er uw muziek en die was prachtig, hemels. Voor mij was dit het hoogtepunt en uw muziek (Mozart, Pergolesi ...) draag ik vandaag nog mee in mijn hoofd en mijn hart. De muziekopluistering kon niet mooier of beter, zo hebben velen mij achteraf en vandaag gezegd. Ook hebben enkele vrienden jullie folder meegenomen of mij naar uw coordinaten gevraagd.Hopelijk ontmoeten wij elkaar bij een andere gelegenheid.Van harte mijn dank,Sophie Stijns

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Marina en Ivan Boeckstijns

   Jammer genoeg heb ik jullie op de uitvaart zelf niet kunnen spreken , maar in naam van mijn broer, Ivan, en mezelf , heel veel dank voor de manier waarop jullie de uitvaart van mama opgeluisterd hebben. Jullie hebben door de muziek onze gevoelens tegenover moeder , die we via tekst probeerden weer te geven, nog meer duiding gegeven. Op die manier hebben jullie beiden, door jullie ongelooflijk muzikaal talent , ons geholpen om dankbaar afscheid te nemen van moeder ! Echt knap gedaan ! Namens de hele familie , met vriendelijke groeten en veel waardering, Marina en Ivan Boeckstijns ( kinderen van Madeleine Lommelaars )

 65. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ingird De Win

  Langs deze weg willen we jou en het ensemble dat woensdag 27 juli de uitvaart van papa opluisterde van harte bedanken. Je hebt ons goed geholpen bij de keuze van de nummers en de muzikanten waren…. Fantastisch! Prachtige stem en viool en piano waren super op elkaar ingesteld. Echt kippenvelmomenten tijdens de zang.Dit zal ons zeker voor altijd bij blijven.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Nicky De Swerdt

   GIk wilde u nog eens heel hartelijk bedanken voor de prachtige muziek, cello is zo’n mooi instrument en je ongelooflijke prachtige stem erbij. Ik ben zo blij dat ik moeke een heel mooi afscheid heb kunnen geven dank zij jou bijdrage. Ik wil u zeker de complimentjes doorgeven van alle mensen die me nadien zijn komen zeggen, wat een mooie mis en die muziek. Was zo mooi en zo’n heldere en zuivere stem en van die mevrouw.Bedankt ook je dochter voor de knappe begeleiding.

 66. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Karin en Wim Voets

  HARTELIJK DANK VOOR JULLIE PRACHTIGE BIJDRAGE BIJ DE UITVAART VAN MIJN VADER/SCHOONVADER. WIJ HEBBEN HEEL VEEL POSITIEVE REACTIES GEHOORD VAN FAMILIE EN VRIENDEN.JAMMER DAT WE MEKAAR NIET HEBBEN KUNNEN BEGROETEN MAAR ALLES GAAT ZO SNEL EN JE WORDT TIJDENS ZO’N DAG WAT “GELEEFD”.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Ivo Hendrix

   Graag willen we u bedanken voor de mooie aanvulling bij het afscheid van onze moeder,van verleden zaterdag.Vele mensen vonden het een fijne afscheidsviering, wat toch voor een groot gedeelte aan jullie bijdrage te danken was.

 67. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Fam. Bril

  Wij hebben veel complimenten gekregen over de mooie afscheidsviering van ons vader. Ook dankzij jullie prachtige muzikale omkadering werd het een mooi geheel. Uit naam van de familie wil ik jullie daarvoor persoonlijk bedanken. Na de viering was hiervoor geen gelegenheid.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Marleen Mortelmans

   Ik wil u graag heel erg bedanken voor uw optreden. Iedereen was zeer ingenomen met de muzikale opluistering. Het was prachtig.

 68. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Fam. Forceville

  De muzikale begeleiding bij de uitvaartdienst van ons moeder was perfect.Hartelijk dank voor deze bijdrage.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Kristel Van Beirendonck

   Ik wil jullie, ook namens de familie, heel erg bedanken voor de prachtige muziek. Tezamen met de teksten die we kozen werd het een persoonlijke, passende en serene afscheidsviering. Dit was het laatste wat we onze lieve mama nog konden geven.

 69. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Jan Bosselaers

  Ik ben heel tevreden met de manier waarop jullie de begrafenisdienst van mijn vader muzikaal hebben omkaderd. De drie muzikanten waren bijzonder professioneel en goed. De celliste was warm en precies, de sopraan helder en zuiver en de pianist, je man, deed wat van een begeleider verwacht wordt: zelf niet te veel op de voorgrond treden en de anderen vakkundig ondersteunen. Jullie hebben deze droevige dag voor mij wat minder droevig gemaakt.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Sabine De Goe

   Graag wil ik jullie bedanken voor het mooie, verzorgde concert dat jullie gegeven hebben op 14 mei. Fantastisch gespeeld ! Voor mij persoonlijk was het zeer ontroerend. Ook familie en vrienden waren zeer enthousiast over jullie concert. Bedankt en doe zo voort !

 70. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Lies Lauwers

  Langs deze weg, in naam van gans de familie een hele dikke merci voor de mooie muziek en uw mooie zang van vanmorgen. Jullie hebben dat zo prachtig gedaan. Mede dankzij jullie heeft opa een heel mooi afscheid gehad.Blij dat jullie er waren.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Liesbeth Peeters

   Langs deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor het verzorgen van de muziek tijdens de afscheidsplechtigheid voor mijn moeder (dd. 16/04/2016). Een persoonlijk dankwoord ook aan de muzikanten en de zangeres! Hoewel het op dat moment zeer zwaar was om daar te zijn, komt stilaan het besef dat het een mooie dienst was. Heel veel mensen hebben er ons daarna ook over aangesproken. Wij hebben ons mama het waardige afscheid kunnen geven dat ze verdiende, mede dankzij jullie!Nogmaals dank daarvoor.

 71. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Greet Marivoet

  Ik wil jullie zeer uitdrukkelijk bedanken voor de prachtige opluistering van de uitvaartmis voor mijn vader. Jullie hebben er mee voor gezorgd dat wij op een toch wel erg mooie manier van hem afscheid hebben kunnen nemen. Alle muziek zou hem zoveel plezier gedaan hebben, maar zeer in het bijzonder het Ave Maria( dit was zijn grote wens), alsook het operettenummer Lippen Schweigen.(als operettefan. Zelf vond ik ook, als Bocellifan, Con te partiro een prachtige uittrede en zal ook Memory altijd blijven hangen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Hilde Hoolants

   Beste Heidi en collega's, Ik had jullie nog willen bedanken voor de mooie muziek en zang die jullie brachten op de begrafenis van Herman . Voor mij was het echt een troost....muziek zegt meer dan woorden op zulke momenten . Hartelijk dank !

 72. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ann Buyck

  In naam van mijn familie en mezelf wil ik u heel graag bedanken voor uw participatie aan de uitvaart van mijn papa en opa Jef (vrijdag ll.) Iedereen, jong en oud, was zeer tevreden over de muzikale opluistering. Het was de juiste keuze van muziek en zeer mooi gebracht. Wij konden dank zij u op een sfeervolle en intieme manier afscheid nemen.Vandaag nemen we de gewone gang van zaken weer op, positief ! Papa zou niet anders gewild hebben...

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Ann Camerlinck

   Jij hebt echt een meerwaarde gegeven aan de uitvaart van ons pa.We hadden er echt steun aan.Niets anders dan lovende reacties , sereen en toch niet overdreven.

 73. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Ann en Chris Andries

  Nogmaals hartelijke dank voor vandaag. Jullie prachtige muziek heeft de viering fantastisch opgeluisterd en ons in alle sereniteit toch laten tot rust komen in deze moeilijke momenten.Dank !

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Jan en Carla Spaans

   We waren zaterdag 9 april bij een begrafenis in de basiliek in Hulst. Via de rouwkaart vond ik jullie adres.Hierbij willen we jullie bedanken voor de prachtige, indrukwekkende muziek die we hebben gehoord van jullie.Zo mooi, zuiver en helder. Geweldig in een woord...

 74. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Luc & Kristiane Vercammen - De Munter

  Langs deze weg willen wij U en uw team bedanken.Wij zijn meer dan 100 procent tevreden, en wij staan niet alleen met deze mening.Dat blijkt uit de vele positieve reacties die wij hebben gekregen.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Peeters Guido

   Iedereen was zeer tevreden met het optreden van de twee muziekkanten.Voor de jubilarissen was het een totale verrassing – zij hebben dit enorm geapprecieerd.Niets was teveel voor de muziekkanten – stukjes voor en na kregen we er bovenop !

 75. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Bie en Jo Braet

  Na de viering hebben we niet de kans gekregen om jullie te bedanken voor prachtige muziekstukken die jullie gebracht hebben tijdens de viering. Ontroerend mooi! Bij deze hartelijk bedankt. Ook dankzij jullie was het een mooi en beklijvend afscheid.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Mevr. M. Lommelen – Praets, kinderen en kleinkinderen

   Hartelijk dank voor de mooie muziekopluistering op de begrafenisplechtigheid van mijn man /ons vader Frans Lommelen. De muziek en zang waren hartverwarmend en gaven ons kracht en steun bij het afscheid nemen. Ook familie en vrienden waren vol lof over jullie muziek en zang.

 76. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Daniëlle Hackselmans

  Duizend maal dank voor de prachtige muziek en zang tijdens de uitvaart van Wieza Gommers. We hebben niets dan positieve reacties gekregen, het was super mooi! Geef de boodschap zeker door aan de betreffende zangeres en pianist!!!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Eric en Anne Rochtus- Van Mulders

   Mede in naam van mijn zus en broers dank ik U, dank ik Nathalie en dank ik Wannes van ganser harte. De viering is zeer waardig en stijlvol verlopen. Het was onze laatste mogelijkheid om mama te eren en te danken. De serene orgelmuziek en de prachtig gezongen liederen betekenden een grote meerwaarde. Werkelijk, onze oprechte, welgemeende dank. Waarschijnlijk wordt u vaak bevraagd om uitvaartplechtigheden op te luisteren. Indien u graag nog meer bekendheid verkrijgt, zijn wij van harte bereid om uw team aan te bevelen.

 77. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Johan Van Assche

  Langs deze willen mijn zusters en broer jullie bedanken voor de prachtige muzikale omlijsting op de uitvaartviering van mijn moeder van zaterdag. Iedereen vond het prachtig. Dank U en nog veel succes.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Erik en Inès Fransen

   Mijn broer en ik houden er aan U en Koen te bedanken voor de door iedereen zeer gesmaakte muzikale begeleiding tijdens de uitvaart van onze moeder Mathilde Vercruyce. Samen hebben we een mooie muziekkeuze gemaakt.

 78. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Monique Ruymbeke

  Ik wou jullie vanwege de familie nog zeer hartelijk bedanken voor de prachtige zang en muziek zaterdag. Dankzij jullie was het een zeer mooie afscheidsviering!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Martine Lombaert

   Vanwege de hele familie wil ik jullie graag bedanken voor de prachtige uitvaart die jullie - samen met Wies - mijn vader bezorgd hebben. Aanwezigen die zelfs in eerste instantie niet meteen in de gaten hadden dat de aldaar live gebracht werd!

 79. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Lief Famaey

  Na de uitvaartplechtigheid heb ik je niet meer kunnen bedanken, daarom wil ik het nu uitdrukkelijk doen. Je hebt samen met Koen er een onvergetelijke dag van gemaakt. Het was gewoon prachtig! Heel verdrietig maar toch heel blij dat we er samen met jullie zo iets moois van gemaakt hebben. Ik heb mijn man in gedachten horen mee zingen en ben zeker dat het zijn goedkeuring had. Ook vele complimenten voor jullie van de aanwezigen. Heb aan velen jullie kaartje beloofd.

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Thieu Tielens, pastoor

   Spijtig genoeg had ik vorige zaterdag niet de kans om u persoonlijk te begroeten tijdens de uitvaart van Constant Vandersanden in Bilzen. Daarom maar langs deze weg van harte proficiat en veel dank voor uw prachtige en uiterst waardevolle muzikale bijdrage: het werd mede dankzij jullie een 'koninklijk' afscheid voor Constant, wat hij natuurlijk ook wel verdiende. Het was fijn om met jullie samen te werken. Hopelijk nog eens tot bij een andere gelegenheid....

 80. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Greet Sabbe

  Wij willen u en de pianist hartelijk danken voor de mooie zang, cello en pianospel op de uitvaart van mijn moeder Hilda Baert op 7 december 2016. Ook dankzij jullie hebben we haar een mooi, ontroerend afscheid kunnen geven!

  • Muziekopluistering Heidi De Nef
   Gerard Van Achter

   Jullie optreden gisteren op ons ledenfeest was zeer, zeer goed waarvoor mijn dank. Het heeft ertoe bijgedragen dat ons ledenfeest een meerwaarde had naar kerstmis toe. Heidi heeft door haar stem en zang de mannen doen blozen, eens ze bij hen uitdagend tot spijt genoeg niet op de schoot ging zitten. Onze leden gingen mee op met jullie liederen en samenzang. Ik hoop dat er naar de toekomst bij de aanwezigen iemand geïnteresseerd is in jullie optreden, er is interesse, er waren meerdere personen die in besturen zitten.

 81. Muziekopluistering Heidi De Nef
  Greta Marichal

  Hartelijk dank vanwege de ganse familie voor de prachtige muzikale opluistering bij de uitvaart van onze allerliefste moeder. De muziek was zo mooi, vooral met de cello erbij, prachtig! Je stem zo zuiver, hemels! Dit heeft mij diep geraakt. Het gaf mij troost, steun, warmte. Dit voelde zo goed, zo juist. Jullie gaven een enorme meerwaarde aan de uitvaart. Wat zou mijn moeder hiervan genoten hebben! Wij hebben zeer veel positieve reacties gekregen van koorleden, van de priester, van veel aanwezige mensen.